info terkini

 

Sila Sign Buku Pelawat ini.

Pengikut

Sabtu, 18 Julai 2009

Serahan Tugasan dan Jadual Exam Akhir Sem Mei 2009

Alhamdulillah hari ni telah aku serahkan semua tugasan yang sepatutnya. Telah selesai satu perkara, semua tugasan yang diberi telah aku selesaikan dan hantar mengikut tarikh yang telah ditetapkan. Apa lagi.... selepas ini perlu buat apa? Cuba lihat dan jengok-jengok modul yang kita dapat tu.

Musim exam pun dah nak bermula.
Bagi rakan-rakan yang belum ada nota padat tu...
Boleh la download kat paparan blog ni, moga diberi satu rahmat bagi membantu exam akan datang



JADUAL PEPERIKSAAN AKHIR SEMESTER MEI 2009

Kepada rakan-rakan yang mengambil subjek yang sama dengan aku ni, ini lah tarikh exam yang harus kita tempohi. Sama-samalah kita study dan menjawab dengan penuh keyakinan. Semoga peroleh kejayaan cemerlang. InsyaAllah


HBML1203 PENGENALAN FONETIK DAN FONOLOGI BAHASA MELAYU
9 OGOS 2009 (AHAD)

9.00 PG - 12.10 TGH



HBAE1203 PERKEMBANGAN SENI DAN KANAK-KANAK

18 OGOS 2009 (SELASA)

9.00 PG - 12.10 TGH



HBHE1203 PEDAGOGI PENDIDIKAN KESIHATAN
21 OGOS 2009 (JUMAAT)
3.00 PTG - 6.10 PTG

0 ulasan:

APAKAH YANG AKU KEJAR HINGGA KINI? Fotline.ws
leTakkan KehIdupan DuniaMu iTu dI TangAn dAn akhIrat iTu DiHAti aGAr HaL Dunia MuDah dibahaGi-bAHagikan & AkhirAt itU DibAWa MaTi...
Hidup Yang Seimbang Adalah Penawar
Salah satu punca tekanan yang menyerang ramai orang pada hari ini ialah ‘ketagih bekerja’. Mereka dikenali juga sebagai workaholic kerana keasyikan bekerja siang dan malam sehingga melupakan segala tanggungjawab yang lain. Mengikut kajian yang dilakukan oleh Dr. Bryan E. Robinson dari Universiti North Carolina di Charlotte, golongan ini mengeluarkan banyak hormon adrenaline di dalam badan mereka dan hormon ini membebankan jantung, menyebabkan darah tinggi dan menyempitkan pembuluh darah. Perubahan-perubahan ini mendedahkan golongan ini kepada sakit jantung, strok, kesugulan dan keinginan untuk membunuh diri. Berlebih-lebihan di dalam sesuatu perkara akan membawa kepada kebinasaan. Di antara nasihat yang amat baik untuk kita hayati ialah yang pernah dinasihatkan oleh sahabat Salman Al-Farisi ra kepada Abu Dardak ra. Nasihat ini kemudiannya disokong oleh Nabi Muhammad, iaitu: “Sesungguhnya Tuhanmu mempunyai hak ke atasmu, dirimu mempunyai hak ke atasmu dan keluargamu mempunyai hak ke atasmu. Berikan setiap yang berhak ini haknya.” (Riwayat Bukhari)

Cikgu Sha'ari

video klip pilihan minggu ni

aku seorang guru

Waktu Bumi

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008 | Distributed by Blogger Blog Templates

Back to TOP