info terkini

 

Sila Sign Buku Pelawat ini.

Pengikut

Ahad, 13 September 2009

Selamat Berjuang Sem4 September 2009

aku dah pun ambik modul .....Semalam 12092009 – aku dah ambil buku modul oum untuk sem 4. Alhamdulillah, syukur kerana dapat sambung dan tambah lagi satu sem. Minggu depan kita sama-sama menyambut Hari Raya Aidil Fitri 20092009. Walaubagaimanapun jangan lupa bermualah toturial 10102009. Macam biasalah, aku kan pergi ngan member-member yang lain kat IP Teknik, Cheras.

Bagi member-member satu kohot ngan aku ni, aku telah sediakan NOTA PADAT untuk

HBAE1403 MENGGAMBAR
HBHE2103 PROGRAM BERSEPADU SEKOLAH SIHAT
HBML2103 PENGAJARAN MORFO-SINTAKSIS BAHASA MELAYUJADUAL KELAS UNTUK SEM MEI 2009

Tutorial 1 - 10 Oktober 2009 (Sabtu)

Tutorial 2 - 24 Oktober 2009 (Sabtu)

Tutorial 3 - 1 November 2009 (Ahad)

Tutorial 4 - 7 November 2009 (Sabtu)

Tutorial 5 - 21 November 2009 (Sabtu)
Semoga kalian sukses dan dapat menghadapi tugas-tugas harian dan perjalanan hidup ni.

Good luck!

0 ulasan:

APAKAH YANG AKU KEJAR HINGGA KINI? Fotline.ws
leTakkan KehIdupan DuniaMu iTu dI TangAn dAn akhIrat iTu DiHAti aGAr HaL Dunia MuDah dibahaGi-bAHagikan & AkhirAt itU DibAWa MaTi...
Hidup Yang Seimbang Adalah Penawar
Salah satu punca tekanan yang menyerang ramai orang pada hari ini ialah ‘ketagih bekerja’. Mereka dikenali juga sebagai workaholic kerana keasyikan bekerja siang dan malam sehingga melupakan segala tanggungjawab yang lain. Mengikut kajian yang dilakukan oleh Dr. Bryan E. Robinson dari Universiti North Carolina di Charlotte, golongan ini mengeluarkan banyak hormon adrenaline di dalam badan mereka dan hormon ini membebankan jantung, menyebabkan darah tinggi dan menyempitkan pembuluh darah. Perubahan-perubahan ini mendedahkan golongan ini kepada sakit jantung, strok, kesugulan dan keinginan untuk membunuh diri. Berlebih-lebihan di dalam sesuatu perkara akan membawa kepada kebinasaan. Di antara nasihat yang amat baik untuk kita hayati ialah yang pernah dinasihatkan oleh sahabat Salman Al-Farisi ra kepada Abu Dardak ra. Nasihat ini kemudiannya disokong oleh Nabi Muhammad, iaitu: “Sesungguhnya Tuhanmu mempunyai hak ke atasmu, dirimu mempunyai hak ke atasmu dan keluargamu mempunyai hak ke atasmu. Berikan setiap yang berhak ini haknya.” (Riwayat Bukhari)

Cikgu Sha'ari

video klip pilihan minggu ni

aku seorang guru

Waktu Bumi

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008 | Distributed by Blogger Blog Templates

Back to TOP