info terkini

 

Sila Sign Buku Pelawat ini.

Pengikut

Ahad, 14 Februari 2010

TEMPOH PENGAJIAN PROGRAM SARJANA MUDA PENGAJARAN (SMP) – PROGRAM KERJASAMA PJJKPM DAN OPEN UNIVERSITY MALAYSIA
Rujukan kami : REG-RK-750-31

Tarikh : 13 Feb 2010


Tuan/Puan

TEMPOH PENGAJIAN PROGRAM SARJANA MUDA PENGAJARAN (SMP) – PROGRAM KERJASAMA PJJKPM DAN OPEN UNIVERSITY MALAYSIA


Dengan hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.


Adalah dimaklumkan bahawa tempoh pengajian program Sarjana Muda Pengajaran (SMP) kemasukan Kohot 5 yang bermula pada semester September 2008 akan tamat pada 30 April 2012.


Sehubungan dengan itu kami mohon supaya pihak tuan/puan dapat mengambil tindakan yang sewajarnya bagi tujuan tajaan dan perjanjian.


Kerjasama daripada pihak tuan/puan amat dihargai dan didahului dengan ucapan terima kasih.


Sekian.


Yang benar,


KAMARIAH MOHD. NOOR
Pendaftar

0 ulasan:

APAKAH YANG AKU KEJAR HINGGA KINI? Fotline.ws
leTakkan KehIdupan DuniaMu iTu dI TangAn dAn akhIrat iTu DiHAti aGAr HaL Dunia MuDah dibahaGi-bAHagikan & AkhirAt itU DibAWa MaTi...
Hidup Yang Seimbang Adalah Penawar
Salah satu punca tekanan yang menyerang ramai orang pada hari ini ialah ‘ketagih bekerja’. Mereka dikenali juga sebagai workaholic kerana keasyikan bekerja siang dan malam sehingga melupakan segala tanggungjawab yang lain. Mengikut kajian yang dilakukan oleh Dr. Bryan E. Robinson dari Universiti North Carolina di Charlotte, golongan ini mengeluarkan banyak hormon adrenaline di dalam badan mereka dan hormon ini membebankan jantung, menyebabkan darah tinggi dan menyempitkan pembuluh darah. Perubahan-perubahan ini mendedahkan golongan ini kepada sakit jantung, strok, kesugulan dan keinginan untuk membunuh diri. Berlebih-lebihan di dalam sesuatu perkara akan membawa kepada kebinasaan. Di antara nasihat yang amat baik untuk kita hayati ialah yang pernah dinasihatkan oleh sahabat Salman Al-Farisi ra kepada Abu Dardak ra. Nasihat ini kemudiannya disokong oleh Nabi Muhammad, iaitu: “Sesungguhnya Tuhanmu mempunyai hak ke atasmu, dirimu mempunyai hak ke atasmu dan keluargamu mempunyai hak ke atasmu. Berikan setiap yang berhak ini haknya.” (Riwayat Bukhari)

Cikgu Sha'ari

video klip pilihan minggu ni

aku seorang guru

Waktu Bumi

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008 | Distributed by Blogger Blog Templates

Back to TOP