info terkini

 

Sila Sign Buku Pelawat ini.

Pengikut

Isnin, 19 Januari 2009

Just student SMP-OUM khas kohot 5 - share nota padat, bahan assignment, contoh assignment. Semoga anda berjaya
PENAFIAN
Sisipan ini sekadar satu usaha untuk membantu pendidik yang mengikuti pengajian di IPT untuk meningkatkan profesion. Sisipan ini mengandungi nota-nota, esei/tugasan, dan juga soalan-soalan peperiksaan.

3 ulasan:

Tanpa Nama,  13 Februari 2009 2:08 PTG  

You're the best!

Tanpa Nama,  13 Februari 2009 2:09 PTG  

Tahniah! Blog anda banyak membantu.

Tanpa Nama,  6 Mac 2009 12:58 PG  

bagus sangat... banyak membantu... dari student SMP-OUM KOHOT 5 (KDP14-Kump.D)

APAKAH YANG AKU KEJAR HINGGA KINI? Fotline.ws
leTakkan KehIdupan DuniaMu iTu dI TangAn dAn akhIrat iTu DiHAti aGAr HaL Dunia MuDah dibahaGi-bAHagikan & AkhirAt itU DibAWa MaTi...
Hidup Yang Seimbang Adalah Penawar
Salah satu punca tekanan yang menyerang ramai orang pada hari ini ialah ‘ketagih bekerja’. Mereka dikenali juga sebagai workaholic kerana keasyikan bekerja siang dan malam sehingga melupakan segala tanggungjawab yang lain. Mengikut kajian yang dilakukan oleh Dr. Bryan E. Robinson dari Universiti North Carolina di Charlotte, golongan ini mengeluarkan banyak hormon adrenaline di dalam badan mereka dan hormon ini membebankan jantung, menyebabkan darah tinggi dan menyempitkan pembuluh darah. Perubahan-perubahan ini mendedahkan golongan ini kepada sakit jantung, strok, kesugulan dan keinginan untuk membunuh diri. Berlebih-lebihan di dalam sesuatu perkara akan membawa kepada kebinasaan. Di antara nasihat yang amat baik untuk kita hayati ialah yang pernah dinasihatkan oleh sahabat Salman Al-Farisi ra kepada Abu Dardak ra. Nasihat ini kemudiannya disokong oleh Nabi Muhammad, iaitu: “Sesungguhnya Tuhanmu mempunyai hak ke atasmu, dirimu mempunyai hak ke atasmu dan keluargamu mempunyai hak ke atasmu. Berikan setiap yang berhak ini haknya.” (Riwayat Bukhari)

Cikgu Sha'ari

video klip pilihan minggu ni

aku seorang guru

Waktu Bumi

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008 | Distributed by Blogger Blog Templates

Back to TOP