info terkini

 

Sila Sign Buku Pelawat ini.

Pengikut

Isnin, 4 Mei 2009

Majlis Nikah & Persandingan

Thanks Kama & The Geng, banyak bantu majlis semalam.
Gambar ni pun aku ambik kat blog karnatunk77's,
sorry aku downlond gambar ni buat paparan semua.
Hari ni aku cuti, penat sungguh, baru selesai majlis walimatul urus.
Satu pengalaman yang tak dapat dilupakan.
Ucapan terima kasih tak terhingga pada semua yang telibat secara langsung or tak langsung menjayakan majlis semalam.
Kat sini aku aku paparkan gambar nikah n persandingan semalam

Merakamkan Penghargaan dan Terima Kasih

Pihak kami sekeluarga ingin Merakamkan Penghargaan dan Terima Kasih Atas Sumbangan usaha, tenaga dan masa menjayakan majlis walimatul urus tempohari.


Di atas sokongan dan kerjasama yang tidak berbelah bagi dari tuan/puan ini, maka pihak kami mengucapkan jutaan terima kasih, mohon maaf atas segala yang terlebih atau terkurang di majlis tersebut dan Allah sahaja yang membalas jasa baik.Sekian, terima kasih.

0 ulasan:

APAKAH YANG AKU KEJAR HINGGA KINI? Fotline.ws
leTakkan KehIdupan DuniaMu iTu dI TangAn dAn akhIrat iTu DiHAti aGAr HaL Dunia MuDah dibahaGi-bAHagikan & AkhirAt itU DibAWa MaTi...
Hidup Yang Seimbang Adalah Penawar
Salah satu punca tekanan yang menyerang ramai orang pada hari ini ialah ‘ketagih bekerja’. Mereka dikenali juga sebagai workaholic kerana keasyikan bekerja siang dan malam sehingga melupakan segala tanggungjawab yang lain. Mengikut kajian yang dilakukan oleh Dr. Bryan E. Robinson dari Universiti North Carolina di Charlotte, golongan ini mengeluarkan banyak hormon adrenaline di dalam badan mereka dan hormon ini membebankan jantung, menyebabkan darah tinggi dan menyempitkan pembuluh darah. Perubahan-perubahan ini mendedahkan golongan ini kepada sakit jantung, strok, kesugulan dan keinginan untuk membunuh diri. Berlebih-lebihan di dalam sesuatu perkara akan membawa kepada kebinasaan. Di antara nasihat yang amat baik untuk kita hayati ialah yang pernah dinasihatkan oleh sahabat Salman Al-Farisi ra kepada Abu Dardak ra. Nasihat ini kemudiannya disokong oleh Nabi Muhammad, iaitu: “Sesungguhnya Tuhanmu mempunyai hak ke atasmu, dirimu mempunyai hak ke atasmu dan keluargamu mempunyai hak ke atasmu. Berikan setiap yang berhak ini haknya.” (Riwayat Bukhari)

Cikgu Sha'ari

video klip pilihan minggu ni

aku seorang guru

Waktu Bumi

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008 | Distributed by Blogger Blog Templates

Back to TOP