info terkini

 

Sila Sign Buku Pelawat ini.

Pengikut

Sabtu, 9 Januari 2010

PENGAMBILAN BORANG PERJANJIAN PINJAMAN PELAJARAN KPM-OUM


PENGAMBILAN BORANG PERJANJIAN PINJAMAN PELAJARAN KPM-OUM BAGI PROGRAM SARJANA MUDA PENGAJARAN(SMP) AMBILAN SEPTEMBER 2008

Surat Tawaran dan Borang Perjanjian Pelajaran untuk pelajar-pelajar SMP ambilan September 2008 telah diedarkan ke setiap Pusat Pembelajaran Wilayah. Pelajar-pelajar yang tersenarai boleh mengambil Surat Tawaran dan Borang Perjanjian bermula pada 11 Januari 2010 (Isnin).

Sila lengkapkan Borang Perjanjian Pelajaran ini dan kembalikan ke Pusat Pembelajaran masing-masing selewat-lewatnya 22 Januari 2010.

BACA DENGAN TELITI : "Syarat Pemberian & Panduan Mengisi Borang Perjanjian Pinjaman Pelajaran Kementerian Pelajaran Malaysia" yang disertakan bersama Borang Perjanjian sebelum mengisi Borang Perjanjian bagi mengelakkan sebarang kesilapan.

**Tiada Borang Perjanjian Pinjaman Pelajaran gantian disediakan kerana Borang Perjanjian adalah TERHAD.

**bagi pelajar yang namanya belum tersenarai, terdapat senarai kedua yang akan dikeluarkan setelah menerima Surat Tawaran daripada Bahagian Tajaan Pendidikan. Sebarang perkembangan akan dimaklumkan kemudian.

Sebarang kemusykilan sila hubungi Pusat Pembelajaran masing-masing atau Bahagian Kewangan Jalan Tun Ismail :-

a) Muzliati binti Ahmad Murad 03-2773 2343

b) Norafizah binti Omar 03-2773 2282

c) Azniyante binti Mohd Dahalan 03-2773 2033

Sekian, terima kasih.Friday, January 08, 2010
Posted By : Account
Attachment : LMS 08012010.xls

Open University Malaysia
Bahagian Kewangan & Akaun
Jalan Tun Ismail
50480 Kuala Lumpur

0 ulasan:

APAKAH YANG AKU KEJAR HINGGA KINI? Fotline.ws
leTakkan KehIdupan DuniaMu iTu dI TangAn dAn akhIrat iTu DiHAti aGAr HaL Dunia MuDah dibahaGi-bAHagikan & AkhirAt itU DibAWa MaTi...
Hidup Yang Seimbang Adalah Penawar
Salah satu punca tekanan yang menyerang ramai orang pada hari ini ialah ‘ketagih bekerja’. Mereka dikenali juga sebagai workaholic kerana keasyikan bekerja siang dan malam sehingga melupakan segala tanggungjawab yang lain. Mengikut kajian yang dilakukan oleh Dr. Bryan E. Robinson dari Universiti North Carolina di Charlotte, golongan ini mengeluarkan banyak hormon adrenaline di dalam badan mereka dan hormon ini membebankan jantung, menyebabkan darah tinggi dan menyempitkan pembuluh darah. Perubahan-perubahan ini mendedahkan golongan ini kepada sakit jantung, strok, kesugulan dan keinginan untuk membunuh diri. Berlebih-lebihan di dalam sesuatu perkara akan membawa kepada kebinasaan. Di antara nasihat yang amat baik untuk kita hayati ialah yang pernah dinasihatkan oleh sahabat Salman Al-Farisi ra kepada Abu Dardak ra. Nasihat ini kemudiannya disokong oleh Nabi Muhammad, iaitu: “Sesungguhnya Tuhanmu mempunyai hak ke atasmu, dirimu mempunyai hak ke atasmu dan keluargamu mempunyai hak ke atasmu. Berikan setiap yang berhak ini haknya.” (Riwayat Bukhari)

Cikgu Sha'ari

video klip pilihan minggu ni

aku seorang guru

Waktu Bumi

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008 | Distributed by Blogger Blog Templates

Back to TOP